venster sluiten
Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Het Venetiaanse masker, deel 1

Ze had hem al vaker zien staan op het schoolplein nu de scholen weer begonnen waren. Hij zag er goed uit: slank maar niet te mager, gespierd maar geen bodybuilder, tamelijk lang en donkere ogen. Best een lekker ding, had Monique gedacht toen ze hem voor het eerst zag terwijl ze haar kleine dochtertje naar school bracht.

Hij was jonger dan zij. Ze schatte hem op nog geen dertig. In het begin kwam hij altijd op zijn stoere fiets aanrijden met zijn zoontje achterop. Dan glimlachte hij naar Monique en zei “Hoi!”, gaf hij zijn zoon een kus en zwaaide, terwijl het joch vrolijk de school binnenhuppelde. Daarna stapte hij weer op zijn fiets, glimlachte nog even naar Monique, en reed weer weg.

Op een goede dag raakten ze bij het wegbrengen van hun kinderen in gesprek. Hij heette Tom, woonde sinds kort in de buurt en werkte als grafisch ontwerper.
“Je dochter is knap”, had hij gezegd. “Bijna zo mooi als haar moeder”. Monique was verrast en begon spontaan te blozen. Wat een brutaaltje!

“Ik kan hetzelfde van jouw zoontje zeggen”, antwoordde ze. Ze lachten en vanaf dat moment babbelden ze iedere dag wel even als de kids naar school werden gebracht. De eerste week ging het over koetjes en kalfjes, daarna werden de gesprekken wat ondeugender en bijna uitdagend.

“Hoi Monique, wat zie je er weer prachtig uit vandaag! Je man boft toch maar met zo’n mooie vrouw!” Tom glimlachtte breed na dat compliment.
“Dank je, en ik wil best eens met jouw vrouw ruilen!” had Monique er plagerig uitgeflapt. Heel even verdween zijn glimlach; hij keek haar indringend aan. Toen kwam er weer een lach op zijn gezicht.

Zo raakte Monique meer en meer in de ban van Tom. Ze genoot van de flirterige gesprekken met die raadselachtige, mooie man met zijn stoere uitstraling en mooie lijf. Het maakte iets in haar los wat ze een tijd gemist had: geilheid. Als ze zo stonden te praten op het schoolplein nam hij haar ongegeneerd van top tot teen op, brutaal bijna. Maar Monique vond het spannend, voelde die blikken als strelingen, en voelde zich gevleid door zijn belangstelling.

Ze begon over hem te fantaseren. Monique’s man klaagde er niet over; wat hem betreft zat Monique gewoon lekker in haar vel want ze wilde seks: veel, vaak en heftig. Maar als Monique dan hard en diep van achteren werd genomen, en ze haar man aanmoedigde haar nog harder te neuken, sloot ze haar ogen en beeldde ze zich in dat het Tom’s vingers waren die in haar tepels knepen, en dat het Tom’s pik was die haar kutje vulde en haar naar een overweldigend orgasme neukte. Ze was geil.

Op een dag verscheen Tom bijna te laat bij de school. Monique had zich al afgevraagd waar hij bleef; de bel was al gegaan toen ze hem in de verte op zijn fiets zag aankomen. Snel stapte hij af en gebood zijn zoontje zich naar binnen te haasten. Toen de kleine de deur van de school was binnengegaan, draaide hij zich naar Monique.

“Nog net op het nippertje!” zei hij hijgend. De zweetdruppels stonden op zijn voorhoofd en zijn T-shirt was nat. Monique vond het mooi om te zien en probeerde wat van zijn lichaamsgeur op te snuiven.
“Had je je verslapen?” vroeg ze lachend.
“Ja, dat kun je wel zeggen”, zei Tom.
“Hoe dat zo? Heb je het weer te laat gemaakt?” vroeg Monique plagerig.
Tom glimlachte. “Ja, Caroline is vanochtend weer voor haar werk naar het buitenland vertrokken en we hebben gisteravond nogal uitgebreid afscheid genomen, als je begrijpt wat ik bedoel.”

“Ik begrijp niet wat je bedoelt”, zei Monique plagerig, maar in gedachten stelde ze zich voor hoe Tom zijn vrouw neukte en liet genieten. “Arme jongen, te laat naar bed, je in het zweet moeten fietsen, en dan ook nog alleen achterblijven. Ik heb met je te doen!”

Tom keek haar indringend aan. “Ja”, zei hij. “Heel alleen. Waarom ga je niet even mee en drink je een kop koffie bij me? Ik heb nog niet ontbeten.”
Monique was verrast. Ze voelde een tinteling en spanning. Ze aarzelde even, maar wist dat ze geen weerstand wilde bieden aan zijn uitnodiging.
“Leuk!” zei ze. “Laten we gaan!”

Even later opende Tom de deur van zijn woning en liepen ze de gang binnen. Het was een groot en modern huis in een buurt waar Monique wel eens geweest was. Ze was een beetje nerveus, nu ze met Tom alleen was en de bescherming van het schoolplein ontbrak. Maar ze was vooral opgewonden, en vroeg zich af waar dit toe zou leiden.

“Weet je wat?” zei Tom. “Ik ga eerst even douchen, daar is de woonkamer, maak het jezelf gemakkelijk en dan ben ik zo weer bij je.” Hij wachtte haar antwoord niet af en holde de trap op. Monique opende de deur die Tom had aangewezen en liep de ruime woonkamer binnen. De inrichting was modern, net als de kunst die hier en daar aan de muur hing. “Smaakvol”, mompelde Monique die de kamer in zich opnam.

Ze liep langs de boekenkast en keek wat daar zoal in stond. Ze keek naar de foto’s op een tafeltje in de hoek: familie waarschijnlijk. Ze bewonderde een bronzen sculptuur en probeerde aan de hand van de cd’s een indruk te krijgen van Tom’s muzieksmaak.

Toen viel haar oog op de salontafel. Twee glazen, een lege fles wijn. En een dvd-doosje. Ze pakte het op om te kijken welke film Tom en Caroline de avond ervoor hadden gezien. “Caroline en Tom XXX” stond er met viltstift op geschreven. Monique vroeg zich af wat dat betekende. Haar verbazing werd pas echt groot toen ze de sofa zag. Ja, ze zag het goed. In een hoekje bij de leuning lag een grote zwarte dildo. Had Tom dat allemaal met opzet laten liggen? Of hadden ze gewoon geen tijd gehad om de stille getuigen van een heftig afscheid op te ruimen?

Aarzelend pakte Monique de dildo op. Wat een groot ding! Ze had er zelf ook een, maar die was toch wel twee maatjes kleiner dan deze. De tintelingen in haar buik werden heviger toen haar gedachten even afdwaalden en ze zich voorstelde hoe Tom die dildo traag maar diep in de kut van zijn vrouw liet glijden en haar er vervolgens mee neukte. Monique voelde zich een gluurder, maar ze voelde zich vooral geiler en geiler worden.

Ze hoorde het geluid van de douche en bedacht dat ze nog wel even tijd zou hebben om te kijken wat er op de dvd stond. Ze ging op de sofa zitten en nam de afstandsbediening, en drukte op play. De dvd zat nog in de speler en ademloos keek Monique toe.

In beeld verscheen een close-up van het gezicht van een roodharige vrouw. Ze droeg een Venetiaans ogenmasker met goudkleurige versiering. Ze hijgde, kreunde af en toe. Haar lippen waren mooi en rood. Monique zag het meteen: het was een vrouw in staat van hevige opwinding. Wat die opwinding veroorzaakte, werd duidelijk toen de camera uitzoomde.

De vrouw lag op haar rug op de grond. Ze was naakt, op haar masker en een paar zwarte schoenen met stilettohakken na. Haar handen waren boven haar hoofd vastgebonden aan de poten van een sofa. Monique zag het: het was de sofa waar zij nu op zat. De vrouw had een mooi lichaam, een blanke huid, prachtige borsten die werden gekroond door tepels waarvan de hardheid verried hoe opgewonden ze was. Ze lag wijdbeens met opgetrokken knieën. De camera zoomde traag in op haar kruis. Monique’s adem stokte. Een grote zwarte dildo werd omsloten door het glinsterende en mooi geschoren kutje van de roodharige vrouw. Monique voelde haar hart bonzen in haar keel, en tegelijkertijd voelde ze hoe die geile beelden haar nat maakten. Ze schuifelde ongemakkelijk op de sofa. Was dit Caroline? Was dit Tom’s vrouw? Het antwoord liet niet op zich wachten want nu hoorde ze een stem op de dvd. Ze kende die stem: het was Tom die sprak en blijkbaar aan het filmen was.

“Vind je het lekker Caro, dat ik je film als je geniet?”
“Jaaaahhh” kreunde Caroline.
“Je vindt het lekker hè, gefilmd te worden met die neukstaaf in je geile kut. Geef maar toe, het liefst zou je hem nog dieper in je natte spleet willen.”
“Ohhhhh!” kreunde Caroline, die haar heupen bewoog om nog meer te voelen. “Tom, ik smeek je, duw hem dieper in me, vul me, rek mijn kut op!”

Monique zag hoe Tom’s hand in beeld kwam en naar de dildo ging die al zo diep in Caroline’s kut zat. Terwijl hij bleef filmen pompte Tom de dildo nu traag maar diep bij Caroline naar binnen. De roodharige schoonheid trok haar benen op en kermde het uit van genot.

“Geniet je ervan, als ik je soppende kut zo neuk?” vroeg Tom.
“Ga door, pomp die kunstlul in me, laat me komen, niet stoppen, laat me komen!” gilde Caroline.

Monique keek ademloos naar de dvd. Bijna onbewust streelde ze zichzelf, haar borsten en de binnenkant van haar dij. Ze had nog nooit zoiets geils gezien, en de aanmoedigingen die Caroline en Tom elkaar gaven wonden haar nog meer op. Ze zag hoe Tom nu traag de dildo uit Caroline’s kut haalde. De dildo glom van haar nattigheid. Tom maakte een close up: Monique zag duidelijk hoe het geil uit Caroline’s kutje druipte. Ze was helemaal open, haar kut nog opgerekt van die grote kunstlul.

“Je hebt een hele mooie kut, Caro” zei Tom. “Eigenlijk ben je een geil teefje, weet je dat?”
“Ohhh jaa”, kermde Caroline, “laat me je geile teefje zijn, toe, neem me!”
“Weet wat je wenst”, antwoordde Tom. “Je weet wat het betekent als je een geil teefje bent. Dan wordt je ook als een geil teefje geneukt!”

Monique had haar benen gespreid, en haar hand verdween onder het textiel van haar slipje. Ze was kletsnat en enorm geil. Terwijl ze zichzelf begon te strelen, zag ze op de tv hoe Tom de camera neerzette. Hij kwam nu zelf in beeld, en Monique zag het naakte lichaam waarover ze al zo vaak gefantaseerd had. Ze zag zijn enorme stijve, toen hij Caroline’s polsen losmaakte, en haar op handen en knieën zo posteerde dat ze met haar gezicht naar de camera en haar kont naar achteren op de grond zat.

“Hij gaat haar van achteren neuken”, dacht Monique die gebiologeerd toekeek terwijl ze haar klitje streelde. Ze zag hoe Tom op zijn knieën achter Monique ging zitten. Hij had iets in zijn handen en bracht dat naar Caroline’s nek. Het was een zwarte band, die hij voorzichtig maar beslist om haar nek aanbracht. Er zat een klein ringetje aan. en daaraan bevestigde Tom een riem. Hij trok er zachtjes aan en kreunend bewoog Caroline meteen haar hoofd wat naar achteren.

“Nu ga ik je als een loops teefje neuken, dat wilde je toch zo graag?” gromde Tom en gaf Caroline een pets op haar billen. Caroline keek in de camera, recht in de ogen van Monique. “Ooohhhhhhhhh!” gilde Caroline, terwijl haar halsband wat strakker werd aangetrokken. Even leek het gezicht van Caroline van pijn te betrekken, ze hield haar adem in…. Monique zag hoe Tom’s lichaam zich achter Caroline aanspande. Toen opende Caroline haar mond weer en kreunde van genot. “Ahhhh, Tom! Jaaaa! Vul me op! Neuk je teefje!”

Monique zag hoe Tom langzaam in haar bewoog, en haar met een traag ritme begon te neuken. Ze zag Caroline’s geilheid, en hoe haar borsten meedeinden op het ritme dat Tom aangaf. Af en toe trok hij de halsband wat strakker en dat ontlokte telkens een smachtende kreun aan Caroline.

“Ga nu maar eens tegen de camera vertellen wat je me vanmiddag in je sms vroeg!” gebood Tom, die het tempo nu opvoerde. “Neeeee!” smeekte Caroline.
“Kom op”, zei Tom, die haar nu hard neukte. “Dan weten de kijkers tenminste wat voor een geile sloerie je eigenlijk bent! Wat stond er in je sms? Vertel het!”

Caroline werd nu genadeloos hard geneukt en kon nauwelijks nog wat uitbrengen, maar tussen Tom’s harde stoten door kon Monique haar horen zeggen: “vanavond-ben-ik-je-loopse-teef-en-wil-ik-hard-in-mijn-geile-kont-geneukt-worden!” Monique zag hoe Caroline, na het uitspreken van die woorden, gillend klaarkwam, en ook Tom, die de halsband nog eens een beetje aantrok en zijn pik nog een paar keer diep in haar ramde, kwam zichtbaar en hoorbaar tot een zinderend hoogtepunt. De dvd stopte.

Monique kwam een beetje bij haar positieven. Ze had het warm, heel warm. Ze had twee vingers in haar kletsnatte kutje laten glijden toen ze Tom en Caroline zo bezig had gezien. Ze was enorm geil en realiseerde zich dat de geur van haar kutsap onmiskenbaar aanwezig was. Haar tepels waren hard en gevoelig, haar ademhaling zwaar. Toen schrok ze op van Tom’s stem, ditmaal niet op de dvd maar in de deuropening achter haar.

“Je vindt het lekker he?”, zei Tom. Hij glimlachte.

Wordt vervolgd...

LoreanDit verhaal is 33894 maal gelezen.
Er is 255 maal op gestemd, en heeft een gemiddelde waardering van 8.5.
Laat uw mening weten, en geef een cijfer!


Meer lezen? Bestel de Shespot verhalen in boekvorm
Opwindende films voor haar en hem?
Lees de Shespot filmrecensies met tips

Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
venster sluiten