venster sluiten
Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Medeplichtig, deel 2

Na twee uur was de film eindelijk afgelopen. Maar voor we van elkaar konden genieten moesten we zijn vriend nog naar huis brengen. Die had een leuke filmavond gehad, zei hij. Blijkbaar had hij dus niets gemerkt van onze spelletjes. In de auto bleef de beste man maar doorzeuren over films, terwijl ik niets liever wilde dan hem de auto uitzetten en mijn lieve schat diep in me voelen. Nadat mijn man zijn vriend even later had afgezet en gedag gezegd, draaide hij zich naar me toe. “Zo, nu kunnen we echt beginnen”, zei hij terwijl hij uit het compartiment onder de centrale armleuning mijn Lelo-vibrator tevoorschijn toverde.

De auto laveerde in de lentenacht over de binnenwegen. Mijn schat wreef over mijn dij en al snel verdween zijn hand opnieuw in mijn slipje. Dit keer kon hij het ringetje van de balletjes veel gemakkelijker bereiken dan in de bioscoop, want hier kon ik schaamteloos mijn benen uit elkaar duwen. Terwijl hij rustig verder reed, liet hij de balletjes zachtjes en ritmisch heen en weer bewegen in mijn vagina. Ik genoot intens van het heerlijke gevoel. Hier had ik de hele avond op zitten wachten. Mijn lipjes werden bijna uiteen geduwd door de kracht van de balletjes. Ik liet mijn hand over de harde knobbel in zijn broek glijden, maar toen ik zijn broek wilde losmaken, hield hij me tegen. “Straks”, zei hij met een ondeugende glimlach.

Met een pruillip kneep ik in mijn borsten. Als ik zijn erectie niet in mijn handen kon voelen moest ik mezelf maar verwennen. Ondertussen trok hij de balletjes uit mijn vagina en ging hij met zijn vingers over mijn gezwollen lippen. “Wat ben je heerlijk nat”, zei hij terwijl twee van zijn vingers in me gleden. “Ja…”, was het enige dat ik kon uitbrengen. “Ga je voor mij klaarkomen terwijl we rijden, mijn lekkere sletje?” vroeg hij, terwijl hij de Lelo voor me omhoog hield. “Hmmm”, kreunde ik. Ik liet mijn slipje langs mijn nylonkousen over mijn pumps glijden. “Ruilen?” grapte ik en ik wisselde de Lelo in zijn hand voor mijn natte slipje.

Ik zette de Lelo aan en liet hem verdwijnen tussen mijn benen. Ik draaide me iets verder naar mijn vriend toe, zodat hij het spektakel beter kon aanschouwen. “Oooh!”, kreunde ik. Het contact met de vibrator deed me verschieten. Omdat ik de balletjes de hele avond in had gehad was ik veel gevoeliger dan anders. Ik voelde mijn vocht langs mijn billen lopen. Het warme gevoel in mijn buik kwam in golven en het zou niet lang duren voor ik een climax zou bereiken. Maar ik wilde niet klaarkomen, nog niet. Niet voordat ik hem in me had gevoeld. Net toen ik op het punt stond een orgasme te beleven, trok ik de vibrator weg. Zachtjes masseerde ik, met mijn vlakke hand, mijn clitoris en mijn lipjes om het vuur in mijn onderbuik te temmen. Toen begon ik opnieuw. Ik werd er helemaal gek van. “Ik houd het niet meer, schatje”, zuchtte ik.

Hij stuurde de auto in het eerste verlaten landweggetje dat hij kon vinden. De lichten van de auto lieten een grote boom uit de duisternis opdoemen. We stapten uit en hij trok me mee naar de boom. Tongzoenend duwde hij me met mijn rug tegen de schors. Zijn lichaamswarmte zo dicht bij me bracht me helemaal in vervoering. Mijn handen gingen over zijn lichaam. Tegen mijn buik voelde ik hoe ontzettend hard hij was. Al snel daalden mijn handen af naar zijn kruis. Zijn knopen sprongen open als de kurken van flessen champagne. Plots voelde ik zijn heerlijk warme lid in mijn hand kloppen. “Mijn verrassing voor jou”, fluisterde hij in mijn oor. Hij had geen boxer aan. De hele avond liep hij al zo beschikbaar rond. Het idee alleen maakte me duizelig. Met zijn gezwollen lul in mijn hand voelde ik hoe hij met zijn heupen al aan het stoten was. Zoals hij mijn hand nu aan het neuken was, zo wilde ik genomen worden. Dit was de druppel. Ik moest hem onmiddellijk in mij voelen.

Ik rolde mijn jurkje over mijn billen en terwijl ik zijn lid streelde, begeleidde ik hem naar mijn doorweekte grotje. Ik keek hem diep in zijn ogen en zei: “Neuk me, lieverd. Neuk me als je sletje.” Zijn pupillen werden groot en zijn gezichtsuitdrukking veranderde. Hij keek als een monster dat me zou verslinden. Zijn armen gingen onder mijn benen door. Hij tilde me op. Mijn benen werden uit elkaar geduwd en rustten op zijn armen. Er ontsnapte een gilletje uit mijn keel van verrassing. Toen hij me in één keer over zijn warme paal liet zakken kon ik een schreeuw van genot niet onderdrukken. Zijn warmte in me was overweldigend.

Mijn voeten raakten de grond niet meer. In zijn sterke armen voelde het net alsof ik zweefde. Hangend in de lucht, gaf ik met mijn heupen een hels ritme aan. Ik wilde helemaal door hem worden opgevuld. De warmte in mijn buik bleef aanzwellen. De golven volgden elkaar sneller op. “Ik heb je nodig lieverd, spuit mij vol”, smeekte ik. Ik hield het niet meer. Schokkend kwam ik klaar, hangend op zijn stijve lul. Mijn vingers krulden zich in zijn haar. Ik voerde het ritme weer op. Mijn billen klapten tegen zijn onderbuik, elke keer als zijn lul diep in me stootte. Zijn vingertoppen begroeven zich in mijn billen, toen ik hem even later diep in me voelde spuiten. Terwijl er een bijna dierlijke kreet uit zijn mond ontsnapte, voelde ik zijn warmte door me heen stralen. Zijn lid schokte tegen de wanden van mijn vagina en spontaan kreeg ik opnieuw een orgasme. Ik zoende hem. Zachtjes heupwiegend genoot ik na. “Zie je wel dat ik je nodig heb”, hijgde ik, terwijl ik hem ondeugend aankeek.

Ons avondje uit was onvergetelijk geweest. Het routineuze leven stond ons weer op te wachten, maar stiekem keek ik alweer uit naar het filmfestival van volgend jaar en het smeden van nieuwe, ondeugende plannen.

GygaDit verhaal is 33584 maal gelezen.
Er is 168 maal op gestemd, en heeft een gemiddelde waardering van 7.6.
Laat uw mening weten, en geef een cijfer!


Meer lezen? Bestel de Shespot verhalen in boekvorm
Opwindende films voor haar en hem?
Lees de Shespot filmrecensies met tips

Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
venster sluiten