venster sluiten
Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Uitnodiging

Op de verjaardag van mijn vriendin Nicole zat een vreemde vrouw in een hoek naar me te kijken. Ze sprak met niemand. Een oude vriendin, zo vertelde Nicole. Een paar dagen later vroeg Nicole of ik zin had om bij de vrouw thuis een glaasje te drinken. Nieuwsgierig nam ik de uitnodiging aan.

Ik bel aan. Een dubbele deur gaat open naar een fraaie hal waar de luxe vanaf straalt. Ik zoek de voordeur waar ik zijn moet en bel nog een keer. Ik hoor de elegante stem, die ik herken van ons telefoongesprek: “Ik stuur de lift naar beneden. Kom naar het penthouse!”

De hal is een en al weelderigheid: warme kleuren, dure tapijten, luxe stoelen. Verbaasd kijk ik om me heen. Als de lift open gaat stap ik naar binnen en druk ik op het knopje van de elfde etage. Als ik daar uit de lift uitstap zie ik de elegante vrouw van het feestje in een deuropening staan. Ze is kleiner dan ik. Ze draagt haar lange, blonde haar opgestoken op haar achterhoofd. Een paar plukjes vallen nonchalant over haar gesloten zwarte jurk tot op haar kleine borsten. Haar wenkbrauwen zijn smal maar erg geaccentueerd. Ze heeft lange wimpers, licht opgemaakte, groene ogen, een klein neusje en een kleine maar expressieve mond. Ze draagt felrode lippenstift, geen juwelen. Met een knikje nodigt ze me uit om binnen te komen. Terwijl ik de kamer betreed loopt ze om me heen en bekijkt me van top tot teen.

Als ze haar tweede rondje om me heen draait streelt ze mijn ontblote armen, mijn heupen en mijn billen. Ik sta zenuwachtig met mijn tasje in mijn handen, terwijl ze me streelt van mijn kind tot mijn borsten. Zonder een woord te spreken pakt ze mijn arm vast en neemt ze me mee. Ze pakt de tas uit mijn handen, gooit hem op een tafeltje en vervolgt haar streling. Ze maakt de knoopjes van mijn jurk open en laat hem op de grond vallen. Ik schrik een beetje van haar directheid. Opeens sta ik in een doorzichtige, witte bh, een bijpassend slipje en witte kousen. Ze duwt me tegen een pilaar en doet een stap achteruit om me goed te kunnen bekijken. Ze laat een tevreden glimlach zien. Op dat moment komt er een man binnen. Ik schrik maar blijf muisstil staan. De man ziet eruit als een butler. Hij heeft een stuk touw bij zich. Hij loopt op me af en bindt me vast aan de pilaar waar ik tegenaan leun. Het touw zit boven en onder mijn borsten, waardoor mijn armen benen vrij blijven. Als de man weer verdwijnt, komt de vrouw dichter bij me. Ze trekt mijn bh naar beneden en kust teder mijn tepel. Het windt me ontzettend op. Ik probeer haar hand te volgen door mijn heupen naar voren te drukken. Ze voelt het en kijkt me aan met een brede glimlach.

Ze zakt op haar knieën. Met een ruk trekt ze mijn broekje naar beneden. Ze streelt over mijn lipjes. De aanraking wordt harder en ze drukt mijn lipjes uit elkaar. Hunkerend sta ik te wachten tot ze me penetreert. Maar nee, ze staat weer op, maakt mijn bh los en gooit hem naast de jurk op de grond. Met bevende handen probeer ik de knoopjes van haar jurk te openen. Ze pakt mijn trillende handen beet en helpt me. Ik breng mijn hoofd naar voren en bijt, door de stof heen, in haar harde tepel. Ik neem haar borsten in mijn handen. Ik voel dat ze kippenvel krijgt. Ze rilt en kreunt zacht met gesloten ogen. Ik pak haar billen beet, knijp er stevig in. Opeens laat ze me los en doet ze een stap achteruit. Ik zie dat ze haar lipjes heeft geschoren. Ze begint zichzelf te betasten, te vingeren. Ik ben zo geil dat ik haar nadoe. Mijn knieën knikken van geilheid. Ze knikken zo erg dat ik niet meer overeind kan blijven staan. Ik laat me tegen de paal op de grond zakken.

Ze komt dicht bij me staan en opent haar natte lipjes. Ze brengt haar opening naar mijn borst om haar lipjes op mijn tepel te zetten. Het voelt klammig warm aan. Langzaam begint ze neukbewegingen te maken. Haar sap sijpelt over mijn tepel en borst. Dan maakt ze het touw los, staat op en neemt me mee naar een andere ruimte. Het is een prachtige kamer waar een enorm bed staat. Met haar benen wijd gaat ze op het bed liggen. Ze pakt een kussen en legt het onder haar onderrug waardoor haar billen los van het laken komen. Ze spreidt opnieuw haar benen. Ik staar naar haar prachtige bloem.

Ik klauter op haar buik, buig me voorover en kus haar intens. Onze tanden botsen tegen elkaar, onze tongen gaan heftig en gulzig tekeer. Ik schuif naar beneden. Er gaat een siddering van genot door mijn lijf als ik voel hoe onze borsten over elkaar schuiven. Ze trekt haar knieën verder op en steunt op haar voeten, totdat onze knopjes elkaar raken. Dan bewegen we ritmisch onze heupen. Eerst schuren onze klitjes over elkaar, maar als we wat natter worden veranderd het schuren in glijden. De bewegingen worden kleiner, het ritme hoger. Elke keer dat mijn klitje beroerd wordt, schieten er scheuten van genot door mijn onderbuik en slaak ik gilletjes. Het lijkt alsof ik op mijn kittelaar balanceer. Het is een vrije val van gevoelens die zich focussen op dat kleine stukje van mijn lichaam. Zoiets heb ik nog nooit gevoeld. Ik heb veel verschillende orgasmen van mannen en vrouwen gehad, maar dit is anders. Dit durf ik zelfs uniek te noemen. Onovertrefbaar.

De vermoeidheid slaat toe. Mijn spieren doen pijn, maar de pijn vervaagt bij het bereiken van mijn climax. Ik voel dat zij ook komt. Ik zet mijn nagels in haar vel en zij doet hetzelfde bij mij. De pijnprikkel wordt aangenaam. De rillingen trekken voelbaar door onze lichamen. Bij de laatste stoot sperren onze ogen zich ver open. Ik zie vuurwerk voor mijn ogen. Allebei snakken we naar adem. Met bonzende harten vallen we in elkaars armen. We liggen in elkaar verstrengeld, als één figuur. Voor het eerst zegt ze wat: “Jeetje lieverd, wat heb ik genoten.” Een half uur lang blijven we zo liggen, zonder een woord te spreken. Alleen lome pogingen tot strelen onderbreken de rust.

Opnieuw komt de butler de binnen. Hij draagt een dienblad met een fles champagne en twee glazen. We maken ons los van elkaar, nemen een glas en toosten. “Toen ik je op die avond zag werd ik zo ontzettend opgewonden”, begint ze te praten. “Ik fantaseerde hoe het zou zijn om met je te vrijen. Ik heb dat aan Nicole verteld en gevraagd om je hier voor een glaasje uit te nodigen. Mijn fantasie is meer dan bevredigd, net als ik. Ik hoop dat we elkaar vaker kunnen zien en voelen en misschien kunnen uitbreiden met wat vriendinnen en vrienden!” Ik kus haar zacht op haar lippen en laat haar weten dat wat ze ook in haar gedachten heeft, ik er graag aan mee werk.

XiumiDit verhaal is 29173 maal gelezen.
Er is 245 maal op gestemd, en heeft een gemiddelde waardering van 7.2.
Laat uw mening weten, en geef een cijfer!


Meer lezen? Bestel de Shespot verhalen in boekvorm
Opwindende films voor haar en hem?
Lees de Shespot filmrecensies met tips

Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
venster sluiten