venster sluiten
Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tent-trio

Het is vroeg in de Franse ochtend en de vogels fluiten alsof er vannacht geen heftige storm over de camping heeft geraasd. Een storm waarbij onze voortent onder water is gelopen en de tent van de buurvrouw kapot is gescheurd. Tussen de rotzooi die we in alle hectiek in de tent gegooid hebben ligt daarom nu ook de buuf bij ons op een matrasje te slapen, heerlijk op haar rug met een dun hemdje en wit stringetje aan. Ze heeft een prachtig gebruind lichaam waar ik slaapdronken naar lig te kijken. Dan zie ik dat ik niet de enige ben, ook mijn lief kijkt naar deze goedgevormde brunette. Hij voelt zich betrapt als onze blikken elkaar kruisen maar wanneer ik hem met glanzende ogen toelach lijkt hij gerustgesteld. Alsof ik me besef dat dit de-eens-maar-nooit-weer kans is, verzamel ik alle moed die ik nodig heb en laat mijn hand heel zachtjes over haar borst gaan. Nooit eerder heb ik een borst gestreeld en ik ben verbaasd over de warme tinteling die haar onmiddellijk stijver wordende tepel bij me teweeg brengt. Dan pak ik de hand van mijn lief en breng deze naar haar andere borst. Wat verlegen wrijft hij met zijn wijsvinger zachtjes rond haar tepel, klaar om ieder moment als ze wakker wordt terug te trekken. Maar ze lijkt door te soezen, onze schone slaapster. Of zie ik haar rug lichtjes krommen? Ik ga op mijn zij liggen en blijf aandachtig kijken naar mijn man, die zich aangemoedigd begint te voelen door mijn blikken.

Terwijl mijn kutje steeds natter begint te worden streelt mijn man de borsten van onze buurvrouw, die inmiddels fier rechtop staan met uitdagende tepels. Heel zachtjes buigt hij zich voorover en neemt een van de tepels in zijn mond en kneed ze met zijn lippen. Er lijkt een zucht uit haar mond te komen en wanneer ik naar haar gezicht kijk zie ik dat ze wakker is en me met een geile blik aankijkt. Mijn lief heeft het ook gemerkt en deinst verontschuldigend terug. Maar dan pakt ze zijn prachtige kop vast, trekt deze naar haar gezicht en geeft hem de meest geile tongzoen die ik ooit heb gezien. Als er iets is wat hem ongelofelijk hitsig maakt is dat het wel, en speels laat hij zijn tong gaan. Ik hoor haar kreunen en ik laat mijn hand naar haar string gaan, schuif die iets aan de kant en voel haar gladde kutje. Opeens wordt ik verlegen, ik heb nog nooit een kutje van een ander gevoeld en weet niet goed wat ik moet doen. Maar mijn geilheid maakt dat ik zachtjes met mijn vinger haar lipjes van elkaar duw en voel hoe nat ze is. Ik glij met mijn vinger langs haar lippen en dan duwt ze ineens haar heupen naar boven.

Plotseling voel ik de hand van mijn lief, die teder haar liezen streelt en doelgericht haar klit zachtjes masseert. Ze kreunt hardop en ik voel een golf van haar warme geilheid uit haar kutje stromen. Terwijl hij haar klit blijft masseren glijden twee van zijn vingers diep haar kutje in. Haar bewegingen vertellen mij meteen wat hij aan het doen is. Hij beroert haar g-spot terwijl hij met zijn handpalm haar klitje blijft verwennen. Ondertussen blijven zij met elkaar tongen. Ik hoor haar gehijg en gekreun alsof ze gek wordt van genot en ik kom al bijna van het geluid alleen. Ik neem de stijve pik van mijn lief diep in mijn mond, terwijl mijn hand naar mijn kletsnatte kutje breng. Dan voel ik haar hand en zonder twijfel of schaamte begint ze me te vingeren, in het zelfde tempo waarin zij door mijn lief onder handen wordt genomen. Ik hoor dat ze overvallen wordt door genot, mijn trouwe minnaar weet vreselijk goed hoe hij een vrouw kan verwennen. Liefdevol, mannelijk en heerlijk. Haar vingers gaan steeds wilder over mijn klit heen en weer en ook ik kan me nu niet meer inhouden. Samen kreunen we hardop, smekend bijna, tot ik hoor hoe ze door mijn man klaar gevingerd wordt en ook ik zijn pik uit mijn mond laat schieten om gillend klaar te komen.

Nog nauwelijks bijgekomen kruipt de buuf overeind en begint mijn man bekwaam te pijpen, terwijl ze mij geil aankijkt en lijkt te wenken. Ze neemt zijn pik harder onder handen dan ik het doorgaans doe, maar hij lijkt het ongelofelijk geil te vinden. Ik breng mijn mond naar zijn glimmende eikel en om de beurt wisselen we van mond. Hij stoot zijn pik diep in mijn keel en daarna ook bij haar. Zijn paal lijkt stijver dan ooit, keihard van de twee vrouwen die hem de pijpbeurt van zijn leven geven. Hij grijpt ons beiden bij de haren om diep te kunnen stoten. Af en toe laat hij zijn handen over het nog onbekende lichaam van de brunette gaan. Wat heeft ze een prachtige kont en heerlijke vrouwelijke heupen! Hij laat zich onderuit op zijn rug zakken en geniet van het vrouwelijk schoon wat zo van hem aan het genieten is.

Onze buuf kijkt mij vragend aan, alsof ze toestemming wil vragen. Als ik knik klimt ze bovenop het mooie lichaam van mijn lief. Hij pakt haar stevige borsten vast en zoent ze lief. Dan glijden zijn handen van haar heupen naar achteren, naar haar lekker gevormde kont. Ze buigt haar heupen naar voren en ik zie dat ze met haar hand haar gladde poesje iets opent zodat hij het kan zien. Langzaam begint deze goddelijke vrouw dan vlak boven de stijve paal van mijn lief met haar kutje te spelen. Ze is kletsnat en pakt met haar andere hand zijn pik stevig vast. Eerst laat ze zijn eikel tussen haar lippen spelen. Mijn man gromt woest, pakt haar heupen stevig vast, en ramt dan keihard zijn enorme pik haar kutje in. Verrast door zijn grootte kreunt ze het uit, gaat overeind zitten en begint vervolgens op de paal van mijn lief te rijden. Ik ben ondertussen naast hen gaan liggen. In plaats van jaloezie voel ik alleen maar geilheid als ik de vrouw zichzelf zie klaarrijden op de paal van mijn man en verschrikkelijk geil hoor kreunen. Ik weet precies wat zij voelt, alsof ik zijn pik ook zelf in me heb. Terwijl mijn lief nog langzaam stoot en geniet van het mooie lijf bovenop zich begint zij steeds wilder de paal langs haar klitje te laten glijden. Ik zie zijn pik steeds natter worden van haar geil en begin met mijn natje kutje te spelen. Dan pakt mijn man haar heupen opeens stevig vast en drukt zijn pik tot aan zijn ballen in haar kutje. Ze kreunt het uit en op dat moment houd ik het niet meer en kom met een harde gil ongelofelijk lekker klaar. Haar lijft trilt even, blijft een seconde stil hangen, en daarna komt ook onze buurvrouw met een heerlijke kreun tegelijk met mijn man klaar.

Nog nagenietend horen we de geluiden van andere campinggasten en beseffen dat ons heerlijke trio waarschijnlijk over het hele terrein te horen was. De buuf is nog drie dagen blijven slapen tijdens welke mijn lief ons menig heerlijk hoogtepunt heeft bezorgd.

SimoonDit verhaal is 48957 maal gelezen.
Er is 631 maal op gestemd, en heeft een gemiddelde waardering van 8.3.
Laat uw mening weten, en geef een cijfer!


Meer lezen? Bestel de Shespot verhalen in boekvorm
Opwindende films voor haar en hem?
Lees de Shespot filmrecensies met tips

Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
venster sluiten